Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.09 21:14 - За прекрасния Български историк Янко Гочев и за небългарската "историчка" Върбанова
Автор: morskibesni Категория: Новини   
Прочетен: 2490 Коментари: 21 Гласове:
14

Последна промяна: 19.09 21:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Кой е Янко Гочев? Учен, посветил живота си на разкриването на истината за зловещата роля на Русия за България. Преровил стотици документи от българските и руските архиви и включил ги в забележителния тритомник "Руската империя срещу България", който трябва да се учи в горния курс, ако искаме да сме българи. Автор и на книга за решаващата роля на граф Игнатиев за обесването на Левски.Учен с голямо У и българин с голямо Б. 
Коя е  Милена Върбанова? Патологична путинофилка, ръсеща всевъзможни чаршафи за това колко велики са руснаците, божествен - путлер и как сме длъжни да се кланяме на тях задето са ни били освободили. Гочев работи с исторически документи, Върбанова ползва примитивни путински опорки. Крещи истерично колко са гадни украинците и повтаря като папагал фюрера Путлер, че били един народ с руснаците. Учен с малко у и българин с малко б.

И понеже трие всичко, което не възвеличава путинофилията й, това е вместо коментар към чаршафа й. 


Тагове:   българин,   учен,   гочев,   бележит,


Гласувай:
141. morskibesni - Нормален човек не може да напише ...
19.09 21:29
Нормален човек не може да напише такава идиотска мисъл - че любовта към Русия била заложена в ДНК на българина?!!!!
Само извратен путиноид. В никоя част от човешкия геном няма закодирана никаква любов към никакъв народ.
цитирай
2. fun1001 - от мен.имаш. шест плюса )
19.09 21:34
чудесен постинг, си сложил
кратък, изразителен, силен
и, още, по-силен коментар
моите адмирации, единица са такива българи като теб павле моите поздравления, приятел..
цитирай
3. morskipesni - Колкото повеч' го фалиш,
19.09 21:34
засмърдява по-силно на гранясал и лоясал, мизерен НПО грантаджия. Такива с лопата да ги ринеш- ни един не фаша дикиш.
цитирай
4. morskibesni - Уф, тоя идиот няма ли да спре да мастурбира в блоговете на нормалните хора?
19.09 21:55
morskipesni написа:
засмърдява по-силно на гранясал и лоясал, мизерен НПО грантаджия. Такива с лопата да ги ринеш- ни един не фаша дикиш.Всеки го псува и кълне, на тоя джендър му е кеф да го шибат.
Специално за него да повторя, че мисълта как в ДНК на българина имало заложен ген на любов към Русия е белег за психична болест. Путиноидите наред с другото са и луди.
цитирай
5. vmir - Умствения капацитет на някои хора се изчерпва на определена възраст,
19.09 21:58
след което се оказват неспособни да възприемат и анализират нова или забранявана информация и за да оправдаят оглупяването си, започват да натрапвят безалтернативните допотопни кастрирани представи и се напинят да ги представят за изчерпателни, меродавни и даже актуални. Също като да се опитват да ремонтират лаптоп с отвертката, теслата и мистрията на дядо си. За нормалните хора понякога изглежда странно, но факт е, че лудниците са пълни с Наполеоновци или персони, радвали се някога на неговата слава.
цитирай
6. morskibesni - Специално тая лелка Върбанова трябва да си мие устата, преди да споменава името Гочев.
19.09 21:59
fun1001 написа:
чудесен постинг, си сложил
кратък, изразителен, силен
и, още, по-силен коментар
моите адмирации, единица са такива българи като теб павле моите поздравления, приятел..

цитирай
7. morskibesni - Всичко, което пише Гочев, се базира на документи. Но за путиноидите те не са важни. Те инфантилно врещят, че Дядо Иван и братушките са над всичко.
19.09 22:07
vmir написа:
след което се оказват неспособни да възприемат и анализират нова или забранявана информация и за да оправдаят оглупяването си, започват да натрапвят безалтернативните допотопни кастрирани представи и се напинят да ги представят за изчерпателни, меродавни и даже актуални. Също като да се опитват да ремонтират лаптоп с отвертката, теслата и мистрията на дядо си. За нормалните хора понякога изглежда странно, но факт е, че лудниците са пълни с Наполеоновци или персони, радвали се някога на неговата слава.

цитирай
8. marana69 - 3. morskipesni - Колкото повеч' го фалиш,
19.09 22:10
аз си имам ИМЕ, навлек,злобен и проссс, за трима..
никой, не ти е виновен,''толкова'' можеш..

нито аз, нито добродан, нито полигор, сме..Грантаджии, очеизвяадно.
когато имаш АКЪЛ, си личи, когато, нямаш, си личи, още...повече ;)))
цитирай
9. marana69 - гладна мисирка...от 'рода', на Расса путинова, Ракетата..
19.09 22:11
morskibesni написа:
fun1001 написа:
чудесен постинг, си сложил
кратък, изразителен, силен
и, още, по-силен коментар
моите адмирации, единица са такива българи като теб павле моите поздравления, приятел..


цитирай
10. vmir - 7. morskibesni - Всичко, което пише Гочев, се базира на документи. Но за путиноидите те не са важни. Те инфантилно врещят, че Дядо Иван и братушките са над всич
19.09 22:26
Съгласен, погледнах въпросния пасквил на Върбанова, но само след две числа в него - 300 000 загинали руснаци и 2 милиона продадени в робство и избити през 14 - ти век българи (безсрамно приписано на проф. Н. Генчев), ми стана ясно, че тая женица не просто не познава историческите документи, тя си няма и най-малка представа за времето на събитията и явно преповтаря пропагандно-художествени фантасмагории изфабрикувани за исторически неграмотни читатели и баламурници любители на историята от кратки фантасмагорични разказчета скалъпени за самозадоволяване на авторите им.
цитирай
11. morskibesni - Има две категории българи. Огро...
19.09 22:32
Има две категории българи. Огромната част са обективно мислещи. Те разбират, че през вековете Русия е сторила несъмнено редица полезни за нас неща, но много повече е вредата от нея за историята ни. Те са родолюбци.
Другите изпитват садомазохистична наслада да се кланят на Русия, да я издигат в култ, да й служат робски. Те са русоробите. Те не гледат обективната истина, а извратените си представи за Русия като Божие царство.
Върбанова има злокачествена русоробия.
цитирай
12. morskibesni - Затова поставих "историчка" в кавички.
19.09 22:35
vmir написа:
Съгласен, погледнах въпросния пасквил на Върбанова, но само след две числа в него - 300 000 загинали руснаци и 2 милиона продадени в робство и избити през 14 - ти век българи (безсрамно приписано на проф. Н. Генчев), ми стана ясно, че тая женица не просто не познава историческите документи, тя си няма и най-малка представа за времето на събитията и явно преповтаря пропагандно-художествени фантасмагории изфабрикувани за исторически неграмотни читатели и баламурници любители на историята от кратки фантасмагорични разказчета скалъпени за самозадоволяване на авторите им.Тя е обикновен путински пропагандист, който има за цел насаждане на робско преклонение пред Русия.
цитирай
13. vmir - 12. morskibesni - Затова поставих "историчка" в кавички.
19.09 23:15
morskibesni написа:


Тя е обикновен путински пропагандист, който има за цел насаждане на робско преклонение пред Русия.


Пропагандата не е история, а усилие за извращаването й, резултат от което са войните. Такива "историци" извращават отношенията не само между народите, но и в държавите си. Пропагандата е оперативен инструмент на текущата политика и колкото по-дълго се упорства в натрапването й, толкова повече жертви причинява. Най-вече от страна на пропагандистите, които вместо да се грижат за своите хора, си губят времето и енергията да оплюват други, за да оправдаят безотговорността и глупостта си. Най-лъжливите русофили по резултатите си са най-големите русофоби, но глупакът няма как да оцени глупостта си, защото я е нарочил за достойнство.
цитирай
14. vmir - Русофоб??? https://www.youtube.com/shorts/u-znli1LXHs
20.09 00:34
цитирай
15. vencivaleri1951 - Янко Гочев учен?
20.09 03:42
Каква научна степен има? Къде и каква хабилитация? Поне един от тук коментиращите
купил ли е негова книга/освен Гочето разбира се/ Неблагодарността е присъща основно на човека. Бих попитал следното автора на този постинг
Към края на 18 век 22% от Османската империя са на територията на Европа.
Към края на 19 век само 3 % от територията на Османската империя са в Европа и то благодарение на поддръжката която е имала от Западния свят са и останали тези 3% Това фактология ли е, или Гочев отрича?
Разбира се войните които води Руската империя с Османската са войни главно за собствена сигурност, за свои амбиции, но е факт , че тези войни донасят суверенитет на редица страни в т ч и България. Факт е и, че Русия се разплаща вместо нас с турците за да признаят Независимостта ни, която ще честваме след 2 дни. Прави го , давйки ни безлихвен кредит с гратисен период и по който кредит не млащаме нито стотинка-по късно ни е опростен от СССР с подписан указ от Ленин.
Който е гледал , или помогнал на животно , знае колко умеят животните да бъдат признателни. Наскоро ветеринар ми разказа трогателни действия на котка, която той спасил след като била ударена от кола. Не очаквал да оживее, оперирал я по скоро рефлективно, но котката оцеляла. След дълга рехабилитация си тръгнала.
След време лекарят намира мишка на прага на кабинета си. След това още една и така до 11. Вероятно е преценила че толкова му дължи:) И така е с повечето животни
А човекът много често не само , че не е признателен, а затаява необяснима злоба към помогналия му. Да, Русия преследвайки имперските си амбиции е водила поредица от войни с Османската империя. В резултат на тези войни сме получили суверенитет
При това почти наготово, ако се сравним със съпротивата на сърби, гърци, румънци.
Да, имали сме Левски, когото много километри возят до София и на който никой не се опитва да помогне и спаси през този дълъг път. Имаме Ботев , който с други "луди" глави тръгва да вдига народът български -всуе надежди. Имаме и Априлско въстание, в което други "луди" глави отиват под ятагана -неподкрепени от болшинството българи
Лудите глави са "паднали, ние в болшинството сме потомци на "умните и спотайвали " се глави. За туй и признателността ни е чужда. Мразим да сме признателни. В случая с Русия-само чакаме да наближи 3 март, или 22 септември за да излеем жлъч срещу освободителите си. На някой си Янко Гочев ли да вярвам, или на Иван Вазов. На съвременниците на Освобождението ни ли /именували улици , площади, църкви, вдигнали паметници в памет на освободителите ни, или на кресчендото на озлобени кастрати? Щото с кръвта и парите на Русия ние получихме около 130хил кв км градина. На две морета.
Колко са страните в Европа с две топли морета-Русия ги няма. Това че загубихме територия е от акъла ни. Това, че можеше още територия да загубим, а и въобще да ни няма /след всв/ пак бе виновен акълът ни и пак руснаците ни спасиха от очертаваща се реална катастрофа. Днес отново сме челници срещу Русия-"няма добро ненаказано"
цитирай
16. zemja - Почитания!
20.09 04:55
Напълно подкрепям коментара на Венцивалери и благодаря на автора му за тези правдиви и смели думи.
цитирай
17. morskibesni - Поредна порция облажавания от една госпожа, станала пословична с израза "Божествен си, Чу!"
20.09 06:15
zemja написа:
Напълно подкрепям коментар ра на Венцивалери и благодаря на автора му за тези правдиви и смели думи.


а впоследствие обожествяваща неговия смъртен враг мисана.
цитирай
18. morskibesni - Янко Гочев е повече от учен, това...
20.09 06:27
Янко Гочев е повече от учен, товаришч. Той е Български учен, както отбелязах, и точно затова е безкрайно мразен от русоробите като теб. Завършил е история във ВТУ и работи в ЮЗУ в Благоевград, а Върбанова не е завършила история.
Двете му книги "Руската империя срещу България" и "Убийството на Васил Левски. Виновниците" на изд. Анико са създадени на основата на документи. А русоробите не признават документите.
Десетки документи доказват, че Русия винаги е водила враждебна към нас политика. Прочети тритомника, който се продава онлайн, и ще се убедиш. Но ти не вярваш на документи, а си обсебен от кучешко преклонение пред една варварска държава.
Русоробия, едно от твоите имена е Венцивалери!
И само за протокола - русоробските коментари тук не бяха изтрити, докато "историчката" Върбанова не допуска други мнения.
цитирай
19. marana69 - това НЕ е ЖЕНА, а самият ид от, миссанов...)))
20.09 11:01

16. zemja - Почитания!
04:55
Напълно подкрепям коментара на Венцивалери и благодаря на автора му за тези правдиви и смели думи
цитирай
20. vmir - 15. vencivaleri1951 -
20.09 12:01
vencivaleri1951 написа:
Янко Гочев учен? Каква научна степен има?


Бот Венцо е учен, защото има докторат по икономика. Нищо, че не може да покаже поне от кумова срама даже и един, поне български цитат на работата си. Това очевидно е, защото се е издигнал далеч над световното научно равнище и просто знанията му са изпреварили времето и чакат да бъдат открити от следващите поколения учени. Каква трагедия за родната наука е, че бот Венцо не е приел номинацията си за научен секретар на БАН, за да покаже що е то наука и на такива като Янко Гочев.
цитирай
21. bven - може ли един въпрос:
21.09 00:58
Защо на обществено място се използват обидни квалификации
Или не смятате блог бг за обществен форум?
Просто питам.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: morskibesni
Категория: Новини
Прочетен: 19388
Постинги: 14
Коментари: 62
Гласове: 29
Архив
Календар
«  Декември, 2022  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031